Steintjenester

Belegningsstein

Belegningsstein, heller og kantstein setter et vakkert preg på hele din eiendom. Belegningsstein har lange tradisjoner – og med belegningsstein kan du og din familie skape et hyggelig uteareal. Du får belegningsstein i mange forskjellige farger og varianter, men mange av våre kunder ønsker å benytte seg av tromlet, grå belegningsstein, og denne er svært vanlig. I underkant av belegningssteinene bruker vi en spesiell sand som hindrer ugress i å bryte gjennom fugene.

Heller

Ønsker du en gangsti over plenen din, kan heller være et godt alternativ. Mange heller kan i tillegg til persontrafikk benyttes av kjøretøy. Heller er godt egnet til områder som gangstier, utendørs oppholdsarealer, parkanlegg, terrasser og takterrasser, inngangspartier og vinterhager.

Kantstein

For å skille av og avgrense bed, plener, gangstier, fortau med mer, bruker vi kantstein. Kantstein fås i granitt og betong, og er prikken over i-en på ethvert hageprosjekt.

Naturstein

Av ekte naturstein fra nærområdet kan man lage vakre murer, støttemurer, trapper og andre spennende utforminger. Vi velger de riktige steinene til arbeidet, slik at resultatet blir best mulig. En natursteinsmur er så godt som vedlikeholdsfri, og er meget værbestandig.

Om oss

Hattfjelldal Maskin AS ble etablert i 1959, og overtatt av nåværende daglig leder i 2007. I dag har vi 8 ansatte, litt avhengig av sesong og behov.

Sammarbeidspartnere

svevia.no
veidekke.no

Kompetanse

Fagbrev
Sentral Godkjenning – tiltaksklasse 2
ADK

Hvorfor velge oss?

Vi er opptatt av kvalitet
Vi er lokalt kjent
Vi har lang erfaring i bransjen

Her finner du oss