Gravetjenester

Graving

Hattfjelldal Maskin AS tilbyr gravetjenester, herunder planering av tomter og drenering av hager og grunn. Vi har en moderne maskinpark som hjelper oss å utføre alle oppdrag på en profesjonell og effektiv måte.

Vann og avløp

Har du byggeplaner? Hus, hytte eller næringsbygg, og har behov for vann og avløpsløsninger?

Hattfjelldal Maskin AS har lang erfaring i bygging av vann og avløpsanlegg.

Ta kontakt så finner vi den beste løsningen for deg.

Drenering

Har du en fuktig kjeller som tar inn vann gjennom grunnmur? Ønsker du å benytte deg av kjelleren din? Da må du først sørge for at problemet løses – fra utsiden! Det hjelper ikke å isolere et kjellerrom fra innsiden, dersom muren tar inn vann fra utsiden – da vil problemet kun bli større og mer omfattende.

Hattfjelldal Maskin AS utfører graving av dreneringsgrøfter, og arbeider selvsagt med stor nøyaktighet. Er du usikker på om dreneringen rundt ditt hus bør utbedres? Forhør deg med bygningskyndige fagfolk – de kan raskt fortelle deg hvor god drenering det er rundt boligens grunnmur. Eldre boliger har ofte dårlig drenering langs grunnmur, noe som kan føre til fuktskader i kjeller. Fuktskader i en kjeller vil ofte vises i form av saltutslag på vegg, kondens og sopp. For å rette opp skaden, må vi sørge for at vannmassene som renner mot grunnmuren, blir ledet vekk og ikke trekker gjennom.

Ta kontakt for en uforpliktende befaring i dag.

Planering

Hattfjelldal Maskin AS utfører planering av tomter og grunnarbeid. Her benytter vi oss av lang erfaring og bred kompetanse for å utføre arbeidet så nøyaktig som overhode mulig, og for å sikre et optimalt resultat.

Om oss

Vi skal alltid utføre kvalitetsarbeid – vi skal alltid være gode i vårt eget fag. Dette handler om fagstolthet, og vi står alltid på for å sikre kvaliteten. Våre kunder skal være fornøyde med vårt entreprenørarbeid, og de skal komme tilbake til oss neste gang de har behov for entreprenørtjenester.